INBJUDAN TILL SEMINARIUM HUR GÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER AFFÄRER I CENTRALAMERIKA?

NÄR: 5 december mellan 12:00 – 16:00

VAR: ALMI:s lokaler, Kungstensgatan 38 i Stockholm.
SWECA har nöjet att i samarbete med ALMI bjuda in till ett lunchseminarium där vi presenterar möjligheter och risker som finns när man handlar med Centralamerika.


I en serie seminarier med start den 5 december så avser SWECA i samarbete med ALMI att presentera den Centralamerikanska regionen och de branscher och specifika länder som kan vara intressanta att etablera affärskontakter och verksamheter i.


Den 5 december presenterar vi som den första av seminarier de affärsmöjligheter som finns inom ramen för Clean Tech, Waste Management och Energi. Till fortsatta seminarier kommer andra ämnen och områden presenteras.


Vid slutet av varje seminarium kommer utmärkta tillfällen till mingel och nätverkande, företag och organisationer att ges.


Program:


12:00 – 13:00

⦁ Lunch13:00 – 15:00

⦁ Presentation av SWECA och dess verksamhet i Sverige och Centralamerika


⦁ Presentation av ALMI och det exportlån de erbjuder för att underlätta exportfinansiering för affärer utomlands, samt affärsrådgivning och coachning för företag som arbetar internationellt.


⦁ Presentation av de affärsmöjligheter i den Dominikanska Republiken där Handelsattachén Raul Hernandez, ifrån Dominikanska Republikens ambassad presenterar de möjligheter och villkor som gäller där. Presentationen om Dominikanska Republiken hålls på engelska.


⦁ Presentation av Clean Tech, Waste Management, där René Churquina, Director BSDH, Bolivian Sustainable Development Hub, presenterar de behov länder I Central- och Latinamerika har när det kommer till hållbarhet och miljötekniska lösningar som bidrar till klimatomställning.
15:00


Slut. Efter seminariet ges möjlighet till nätverkande och frågor.


Anmälan görs senast den 28 november genom att skicka e-post till:


Info@sweca.se

Väl mött önskar SWECA och ALMI155 views0 comments

Recent Posts

See All

Hi everyone, dont forget to pay your membership fee for 2022. If you know someone who could be interested to become a member, please let me know./Claes C - Treasurer

Xiomara Castro: Honduras' first female president sworn in. Read more here: https://www.bbc.com/news/world-latin-america-60155634